ARKTISET KULTTUURIPAKETIT

Nanoqin arktiset kulttuuripaketit sopivat erinomaisesti yrityksille, jotka haluavat järjestää Tyky-päivän, kokouksen tai viihdyttää vieraitaan. Ne sopivat yhtä hyvin yksittäisille ryhmille, jotka haluavat kokea jotain erityistä. Kulttuuripaketit on koostettu teemoittain ja  “jokaiselle jotakin” -periaatteella.

Räätälöimme paketit asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden, on esimerkiksi mahdollista vuokrata savusauna tai tilata kauttamme catering-tarjoilu kulttuuripaketin yhteyteen. Huomioikaa, että catering-yritysten kulut eivät sisälly pakettihintaan.


Arctic Evening

Ilta aloitetaan museoalueen ja museon opastetulla kierroksella, jonka aikana kuulette arktisista kulttuureista ja kansoista, jännittäviä kertomuksia jääkarhuista ja arktisista retkikunnista sekä katsauksen museon ja Pentin historiaan. Seuraavaksi on tarjolla ylellinen kolmen ruokalajin illallinen, jonka valmistaa paikallinen catering-ravintola ja joka katetaan joko Goichmanin galleriaan tai museosaliin. Kun illallinen on nautittu, on aika siirtyä savusaunaan. Sauna on lämmin koko illan ja sinne mahtuu mukavasti 10–15 henkilöä. Mikäli halutaan saunoa väljemmin, voidaan saunoa vuoroissa. Jos saunominen ei maita, voi museoalueella kuljeskella vapaasti tutustuen museon antiin. Iltaa voi myös jatkaa takkatulen loimussa Isotuvassa tai nuotion äärellä laavulla. Myöhemmin illalla on tarjolla pientä purtavaa.

Enintään 40 henkilöä

Nanoq Nature Challenge

Päivä alkaa Nanoq-museon esittelyllä, jonka jälkeen aloitetaan Tyky-ohjelma. Ohjelman aikana osallistujien yhteistyökyvykkyys ja selviytymistaidot laitetaan koetukselle ja samalla tietous arktisista alueista ja ulkoilmaelämästä karttuu. Osallistujat kiertävät kolme asemaa, joilla ratkotaan käytännön taitoja, tietoa ja ongelmanratkaisukykyä vaativia tehtäviä. Ohjelman lopuksi aktiivisin ja yhteistyökykyisin osallistuja saa arvonimen Nanoq Champion.

Enintään 60 henkilöä

Nanoq Conference

Suunnitteleeko yrityksenne tai yhdistyksenne kokousta tai workshoppia? Oman ohjelmanne jälkeen tai sen lomassa voimme järjestää kahvitarjoilun ja jotain pientä purtavaa. Jos taas haluatte tarjota ryhmällänne ruokailun päivän aikana, on mahdollista ottaa yhteyttä joihinkin alueemme cateringfirmoista, joka räätälöi juuri teille sopivat tarjoilut.  Tämän jälkeen opastamme teitä museon alueella ja kerromme museon historiasta, arktisista kansoista ja kulttuureista. Opastuksen jälkeen on mahdollista tehdä erilaisia yhteistyötehtäviä, jos niin haluatte. Museoalueen mökit ovat avoinna koko päivän, ja teillä on mahdollisuus halutessanne kulkea ja tutustua alueeseen myös omin voimin. Mikäli haluatte hemmotella ryhmäänne perinpohjaisesti, voitte tarjota heille ihanan rentoutuksen ja lopettaa päivän savusaunan pehmeisiin löylyihin.

Enintään 40 henkilöä

Nanoq Adventure

Tämä paketti on suunniteltu, jotta suurempikin ryhmä voi osallistua Nanoq Escapeen. Koska Escape-ryhmän suositeltu enimmäiskoko on kahdeksan henkilöä, isot ryhmät on jaettava pienemmiksi. Ryhmät kiertävät Escapen lisäksi suorittamassa muita tehtäviä, jotka ovat luonteeltaan seikkailullisia (esim.jousiammuntaa) tai yhteistyökykyä vaativia. Nanoq Seikkailu aloitetaan museon historian esittelyllä ja ohjelmallisen osion aikana tietous arktisista retkikunnista karttuu.

Enintään 24 henkilöä

Arctic Culture - packages coming soon

Nanoq Relax

Tämän kokonaisuuden avulla syke laskee, mieli rauhoittuu ja aistit avautuvat Nanoqia ympäröivälle kauniille luonnolle. Vierailunne alkaa miellyttävällä patikoinnilla ja rentoutusharjoituksilla metsässä sekä pienellä purtavalla laavulla. Patikkaretken jälkeen saatte lyhyen opastuskierroksen museoalueella, jonka jälkeen savusaunan lämpimät ja pehmeät löylyt odottavat teitä rentoutumaan.

Enintään 30 henkilöä

ART-ic Retreat

Tässä paketissa pääsette sukeltamaan taiteen ja viinin maailmaan. Johdannossa tutustutaan arktiseen taiteeseen ja Nanoqin kokoelmiin, ja loppuilta vietetään viinilasin ja maalaamisen parissa. Tarjoamme myöskin mahdollisuuden saada ohjausta englannin kielellä taiteilijalta Linda Hongalta.

Max 30 henkeä

JOS OLET KIINNOSTUNUT ARKTISET KULTTUURIPAKETTEIHIN OTA YHTEYTTÄ:

info@nanoq.fi

+358456401312

Lataa arktiset kulttuuuripaketit esite tästä