Nanoq Escape – toisenlainen escape-kokemus!

Nanoq Escapessa pyritään, tilasta vapautumisen sijaan, pääsemään sisälle pieniin mökkeihin, hankkimalla niihin avaimet. Mökeissä on johtolankoja, joiden avulla ratkaistaan suurempi mysteeri ennalta määrätyn ajan kuluessa. Mökeistä löytyvät pulmat ja tehtävät ovat luonteeltaan samanlaisia kuin tavallisten pakohuoneiden.

Nanoq tarjoaa kaksi escape-reittiä: The Shaman’s Lost Amulet ja Franklin’s Curse, joiden molempien päämäärä on Isotupa.

Ryhmän koko

Suositeltu osalllistujamäärä The Shaman’s Lost Amuletiin on 3-4 henkilöä ja Franklin’s curseen 3-6 henkilöä.

On myös mahdollisuus osallistua isommalla ryhmällä (7-10 henkeä), mutta silloin jaamme ryhmän kahteen osaan. Ryhmien pitää toimia yhteistyössä ratkaisun selvittämiseksi.  Ottakaa yhteyttä mikäli haluatte tietää lisää.

Kohderyhmä

Molempien escape-reittien vaikeusaste on 3 asteikolla 1-5.

Ikäsuositus: 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat.

Hinta

Ryhmän koko 3: 30€/henkilö

Ryhmän koko 4: 27€/henkilö

Ryhmän koko 5: 24€/henkilö

Ryhmän koko 6-8: 22 €/henkilö

Ryhmän koko 9-10: 20 €/henkilö

Valmistautuminen

Escapen kokonaisaika on 60-65 minuuttia. Ryhmien tulee saapua paikalle noin 15 minuuttia ennen escapen alkua. Myöhästyminen vähennetään escape-ajasta. Osa escapesta tapahtuu ulkona, joten vaatetukseen on syytä kiinnittää huomiota.

Varaukset

Voit vara Nanoq Escape -seikkailun lähettämällä sähköpostiviestin info@nanoq.fi tai ottamalla yhteyttä puhelimitse +358456401312.

Nanoq Escape -seikkailut voidaan järjestää keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin. Mikäli nämä päivät eivät sovi, ota yhteyttä, niin yritetään löytää sopiva ajankohta.

Etuoikeus on niillä ryhmillä, jotka varaavat myös savusaunan tai muita tiloja. Näitä ryhmiä ei koske normaali escape-aika ja varauksen voi tehdä mille illalle tahansa. Nanoq Escape on varattava viimeistään 48 tuntia aiemmin. Koska Escape tapahtuu museossa ja museoalueella, edellytämme kaikkien osallistujien noudattavan museon sääntöjä.