Nanoq Escape – toisenlainen escape-kokemus!

Nanoq Escapessa pyritään, tilasta vapautumisen sijaan, pääsemään sisälle pieniin mökkeihin, hankkimalla niihin avaimet. Mökeissä on johtolankoja, joiden avulla ratkaistaan suurempi mysteeri ennalta määrätyn ajan kuluessa. Mökeistä löytyvät pulmat ja tehtävät ovat luonteeltaan samanlaisia kuin tavallisten pakohuoneiden.

Nanoq tarjoaa kaksi escape-reittiä: The Shaman’s Lost Amulet ja Franklin’s Curse, joiden molempien päämäärä on Isotupa.

Ryhmän koko

Suositeltu osalllistujamäärä The Shaman’s Lost Amuletiin on 3-4 henkilöä ja Franklin’s curseen 3-6 henkilöä.

On myös mahdollisuus osallistua isommalla ryhmällä (7-10 henkeä), mutta silloin jaamme ryhmän kahteen osaan. Ryhmien pitää toimia yhteistyössä ratkaisun selvittämiseksi.  Ottakaa yhteyttä mikäli haluatte tietää lisää.

Kohderyhmä

Molempien escape-reittien vaikeusaste on 3 asteikolla 1-5.

Ikäsuositus: 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat.

Valmistautuminen

Escapen kokonaisaika on 60-65 minuuttia. Ryhmien tulee saapua paikalle noin 15 minuuttia ennen escapen alkua. Myöhästyminen vähennetään escape-ajasta. Osa escapesta tapahtuu ulkona, joten vaatetukseen on syytä kiinnittää huomiota.

Hinta

Ryhmän koko 3: 30€/henkilö

Ryhmän koko 4: 27€/henkilö

Ryhmän koko 5: 25€/henkilö

Ryhmän koko 6-8: 24€/henkilö

Ryhmän koko 9-10: 22€/henkilö

Viikonloppuisin Nanoq Escape hintaan lisätään 50% alkuhinnasta. 

Nanoq Escape jää talvitauolle

Koska osa Nanoq Escapesta on ulkona, joudumme valitettavasti jäämään talvitauolle lumen ja pakkasen vuoksi. Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaan pakohuone-kokemuksen.

Jo vastaanotetut tilaukset hoidetaan, mutta uusia tilauksia otetaan seuraavan kerran vastaan keväällä / kesällä kun säät parenevat ja meillä on henkilökuntaa paikalla.


Varaukset

Voit vara Nanoq Escape -seikkailun lähettämällä sähköpostiviestin info@nanoq.fi tai ottamalla yhteyttä puhelimitse +358456401312.

Kesäsesonkina Nanoq Escape -seikkailut voidaan järjestää vain iltaisin klo 19 eteenpäin, muina aikoina vuoden aikana olemme enemmän joustavia. Otamme vastaan Escape -ryhmiä arkisin ja, jos henkilökuntaa on saatavilla, myöskin viikonloppuisin.

Etuoikeus on niillä ryhmillä, jotka varaavat myös savusaunan tai muita tiloja. ’

Nanoq Escape on varattava viimeistään 48 tuntia aiemmin.

Koska Escape tapahtuu museossa ja museoalueella, edellytämme kaikkien osallistujien noudattavan museon sääntöjä.