Museo alue

(1) Museon päärakennus

Nanoqin päärakennuksen esikuvana on pidetty maailman pohjoisimmissa osissa, Itan kylässä sijaitsevaa turvemajaa. Se sulautuu maisemaan täydellisesti.

(2) Karhunpesä

Museoalueeseen kuuluva idyllinen mökkikylä, jonka Pentti on rakentanut alueelle jo vuosina 1956-1983. Kaikki mökit ovat vanhoja purkutaloja lähiseuduilta, jotka on rakennettu uudestaan alueelle.

(3) Turvemaja

(4) Goichmanin galleria ja kahvila

(5) Rudin pyyntimaja

(6) Komentokeskus

(7) Pyyntivaja

(8) Kullanhuuhdontaleiri

(9) Kirkko

Avanaata Ulloria tarkoittaa Pohjantähteä grönlannin kielellä ja on kopio maailman pohjoisimmasta kirkosta, joka rakennettiin vuonna 1909 Ummannaqin kylään Pohjois-Grönlantiin.

Kirkon voi vuokrata kastajaisia, häitä, hautajaisia tai muita kirkonmenoja varten. Kirkkoon mahtuu 60 henkilöä.

(10) Nyholmin vaja

(11) Savusauna

(12) Iso tupa

(1) Museon päärakennus Nanoqin päärakennuksen esikuvana on pidetty maailman pohjoisimmissa osissa, Itan kylässä sijaitsevaa turvemajaa. Se sulautuu maisemaan täydellisesti. (2) Karhunpesä Museoalueeseen kuuluva idyllinen mökkikylä, jonka Pentti on rakentanut alueelle jo vuosina 1956-1983. Kaikki mökit ovat vanhoja purkutaloja lähiseuduilta, jotka on rakennettu uudestaan alueelle. (3) Turvemaja (4) Goichmanin galleria ja kahvila (5) Rudin pyyntimaja (6) Komentokeskus (7) Pyyntivaja (8) Kullanhuuhdontaleiri (9) Kirkko Avanaata Ulloria tarkoittaa Pohjantähteä grönlannin kielellä ja on kopio maailman pohjoisimmasta kirkosta, joka rakennettiin vuonna 1909 Ummannaqin kylään Pohjois-Grönlantiin. Kirkon voi vuokrata kastajaisia, häitä, hautajaisia tai muita kirkonmenoja varten. Kirkkoon mahtuu 60 henkilöä. (10) Nyholmin vaja (11) Savusauna (12) Iso tupa